12 dingen die je vandaag moet weten in de technologie

Schrijver: Louise Ward
Datum Van Creatie: 10 Februari 2021
Updatedatum: 3 Juli- 2024
Anonim
15 Technologieën Die De Wereld Voor 2030 Zullen Veranderen
Video: 15 Technologieën Die De Wereld Voor 2030 Zullen Veranderen

Inhoud


1. Het YouTube-fiasco

YouTube-CEO Susan Wojcicki YouTube

Bloomberg publiceerde een verdomd onderzoek naar YouTube, het bedrijf van $ 16 miljard per jaar, getiteld: "YouTube-managers negeerden waarschuwingen en lieten giftige video's woekeren".

Het teruggetrokken inzicht in YouTube is ongeveer net zo slecht als het gedetailleerde onderzoek naar de cultuur van Facebook. Beide bedrijven lijken betrokkenheid en enorme en moeilijke doelen te hebben nagestreefd om het internet te 'winnen', zonder te begrijpen wat dit zou kunnen kosten.

Wat zijn die kosten?

  • Het Bloomberg-onderzoek beweert dat YouTube-managers externe en interne werknemers negeerden over het platform dat giftige video's promoot.
  • Volgens het rapport waren leidinggevenden meer bezig met het behouden van kijkers.
  • De grootste beslissing om betrokkenheid te concentreren was om betere aanbevelingen te doen, met behulp van het neurale netwerk van YouTube om aantrekkelijkere video's aan te bieden. De video's met de meeste betrokkenheid zijn opgedoken.
  • Maar volgens Bloomberg boden de video's met de meeste betrokkenheid te vaak een valse, brandende en giftige inhoud.
  • En noch de inhoud, noch de aanbevelingen werden correct gemodereerd of ondernomen voor verwijdering.
  • Bezorgdheid over inhoud werd meer weggehaald als minder belangrijk dan de doelen en statistieken voor YouTube en zijn publiek.
  • Er is geen verschil tussen goede en slechte betrokkenheid - meer betrokkenheid is alles voor een mediabedrijf dat probeert tv te verplaatsen.
  • Verantwoordelijkheid lijkt een duidelijke tweede plaats te hebben bereikt, en pas sinds kort na de verkiezingen in 2016 en controle over sociale media.

De details:


  • Bloomberg sprak met meer dan 20 voormalige en huidige YouTube-medewerkers over het interne doel was om 1 miljard uur aan weergaven per dag te bereiken.
  • Bloomberg veroordeelt niet noodzakelijkerwijs YouTube voor zijn grotendeels ongemodereerde "bibliotheek" van video's, waar de grote meerderheid van door gebruikers gegenereerde inhoud niet aanstootgevend is, en merkt op dat de enorme bibliotheek "onwaar onzin is".
  • Maar: "Het probleem van YouTube is dat het de onzin laat floreren. En in sommige gevallen levert het door zijn krachtige kunstmatige intelligentiesysteem zelfs de brandstof die het verspreidt,”Merkt het rapport op.
  • Eén medewerker wilde verontrustende video's, die net onder de regels voor haatzaaiende taal vielen, markeren en deze niet meer aanbevelen aan kijkers. Een ander wilde deze video's in een spreadsheet bijhouden om hun populariteit in kaart te brengen. Een derde, verontrust over de verspreiding van "alt-right" videobloggers, creëerde een interne vertikaal die liet zien hoe populair ze waren. Elke keer kregen ze hetzelfde basisantwoord: rock niet op de boot.
  • Het bedrijf had slechts 20 mensen in de eenheid die toezicht hield op het inhoudsbeleid en moest "met tand en nagels vechten" voor meer middelen.
  • Het rapport richt zich op YouTube-CEO Susan Wojcicki en haar focus op het zakelijke bedrijf, niet op de onderliggende problemen die intern aan de orde worden gesteld: "Mijn mening was:" Mijn taak is om het bedrijf te leiden, hier niet mee om te gaan. "
  • Er zijn ook reacties van YouTube. Een woordvoerster van de PR zei met name dat "over het algemeen extreme content niet goed presteert op het platform."
  • Gizmodo maakt daarop een goed gemaakt punt: "YouTube zegt dat‘ Extreme ’video's het niet goed doen - dus hoe noem je deze?"
  • Zelfs Mark Zuckerberg van Facebook erkende dat "mensen onevenredig veel sensationeler en provocerendere content gebruiken."
  • Het is een mensenprobleem. Maar het negeren lijkt het niet te doen verdwijnen, verrassend (!).

Lees verder Bloomberg.


2. Samsung geeft u $ 200 inruiltegoed voor uw oude en kapotte Android of iPhone ().

3. Lenovo-patenten clamshell opvouwbare telefoon met buitenscherm, raar scharnier (AA)

4. Google+ is officieel dood, maar je kunt misschien nog steeds je gegevens krijgen als je bent vergeten dat dit zou gebeuren (AA).

5. Omdat Google Inbox ook dood is, beschadigt Google's constante productafsluitingen zijn merk (Ars Technica).

6. iPhone 11 (of XI) krijgt mogelijk tweezijdig opladen en een grotere batterij (CNET).

7. Apple zegt dat meer dan 200.000 mensen zich in de eerste 48 uur op Apple News + hebben geabonneerd. Gezien het een gratis proefperiode is voor de eerste maand, is het moeilijk om te weten hoe betekenisvol dat aantal is en hoeveel mensen zullen betalen. Zullen we dit nummer opnieuw gemeld zien? (New York tijden).

8. Streaming was goed voor bijna de helft van de muziekinkomsten wereldwijd in 2018 (TechCrunch).

9. De kaartverkoop voor 'Avengers: Endgame' lijkt websites voor filmtheaters te breken (Kwarts).

10. Patagonië weigert zijn iconische krachtvesten te verkopen aan sommige financiële bedrijven (BuzzFeed).

11. Waarom bundelen bussen? Bus-groepering visueel uitgelegd (http://setosa.io/bus/)

12. Hoe ruikt ruimte? Nu kun je het zelf ontdekken via het (echte) product van April Fools van Lockheed (Ars Technica).

In het geval dat u het niet weet, levert de DGiT Daily een dagelijkse e-mail die u op de hoogte houdt van al het technische nieuws, meningen en links naar wat er gaande is op het belangrijkste gebied van de planeet. Je krijgt alle context en inzicht die je nodig hebt, en allemaal met een vleugje plezier, en het dagelijkse leuke element dat je anders mist.

U kunt ook de API voor tektherkenning gebruiken al bai voor vertaal-app of toegankelijkheidervice waarbij de gebruiker zijn camera kan richten op alle tekt waarmee hij wortelt en deze hardop voorleet....

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat beveiliging op apparaten teed beter wordt. Met de introductie van vingerafdruklezer, irican en andere biometriche authenticatieytemen zijn onze telefoon veil...

Onze Keus