Getipte iPhone van 2019 voor omgekeerd draadloos opladen

Schrijver: Louise Ward
Datum Van Creatie: 5 Februari 2021
Updatedatum: 1 Juli- 2024
Anonim
Galaxy S10+ vs Huawei Mate 20 Pro: PowerShare vs Reverse Wireless Charging
Video: Galaxy S10+ vs Huawei Mate 20 Pro: PowerShare vs Reverse Wireless Charging


Het is een paar maanden geleden sinds de lancering van de iPhones 2018, maar Apple is ongetwijfeld hard aan het werk aan de 2019-modellen. En het meest recente gerucht suggereert dat de volgende serie een Huawei- en Samsung-functie zou kunnen krijgen.

Japans Apple-blog Macotakara (H / t: 9to5Mac) meldt dat de nieuwe iPhones de technologie voor omgekeerde draadloze oplaadtechnologie van Integrated Device Technology zullen aanbieden, met vermelding van informatie van Chinese leveranciers. IDT's functionaliteit voor omgekeerd draadloos opladen zit ook in de Galaxy S10-serie van Samsung, op de markt gebracht als Wireless PowerShare.

Samsung is niet de eerste die de technologie aanbiedt, want de Huawei Mate 20 Pro biedt ook omgekeerd draadloos opladen. Maar Samsung's take biedt laadsnelheden van vijf watt vergeleken met de ruwweg 2,5 watt van Huawei. We weten nog niet hoe snel de oplaadoplossing van Apple zou zijn.

De functionaliteit kan toch behoorlijk belangrijk zijn voor Apple, omdat het gebruikers in staat zou kunnen stellen hun Apple Watch en AirPods op te laden via de iPhone zelf. U hoeft dus geen extra laadadapters en kabels mee te nemen als u dat echt niet wilt.


Je zou ook verwachten dat Apple de batterijcapaciteit van zijn aankomende iPhones vergroot om achterwaarts opladen mogelijk te maken. Wat is tenslotte het nut van de functie als uw Apple Watch snel wordt opgeladen door het opladen van uw iPhone?

Macotakara meldt ook dat Apple mogelijk een 18-watt laadadapter bij de nieuwe iPhone-reeks heeft. Het ontbreken van een snellaadadapter uit de doos is al lang een van de belangrijkste ergernissen met iPhones. Dit is met name lastig als apparaten zoals de Mate 20 Pro met de meegeleverde adapter 40 watt laadsnelheden bereiken.

Is draadloos achteruit opladen een essentiële functie voor u?

Vorig jaar wa een periode van langverwachte tumult in de mobiele indutrie.Na jaren van tagnerende, halverwege pogingen tot "innovatie", die echt incrementele veranderingen waren die af en to...

Hier komt het eerte Nokia-vlaggenchip van het jaar.Nokia 9 PureView aangekondigd: deze ciencefictiontelefoon i bedoeld voor fotoliefhebberNokia 9 PureView hand-on: vijf camera' treven naar mobiele...

Interessante Berichten