Vergroot uw vooruitzichten met beginnersvriendelijke Microsoft Excel-training

Schrijver: Louise Ward
Datum Van Creatie: 5 Februari 2021
Updatedatum: 1 Juli- 2024
Anonim
Microsoft Excel Tutorial for Beginners - Full Course
Video: Microsoft Excel Tutorial for Beginners - Full Course

Inhoud



Microsoft Excel kan lijken op een ontembaar beest. Als je er gewoon achter komt hoe je je gegevens moet formatteren, kun je de Da Vinci-code kraken. Misschien zijn dat de reden waarom zoveel lucratieve carrières zijn sterk gekoppeld aan deze krachtige software voor het kraken van cijfers.

Wanhoop niet. Met vijf leerpakketten en uren praktische tutorials, de 2019 Microsoft Excel Bootcamp-bundel kan u helpen Excel te begrijpen. Op dit moment kunt u de training voor slechts $ 39 krijgen van Tech Deals - 97% korting het is de totale waarde.

Aangezien gegevens nu de verkoop, financiën en andere sectoren domineren, zijn Microsoft Excel-vaardigheden waardevoller dan ooit. Zelfs als wiskunde je doet huiveren, kan deze bundel helpen transformeer je in een Excel-wizard.

De 2019 Microsoft Excel Bootcamp-bundel


De videolessen beginnen vanaf nul, waardoor u een rondleiding door de software krijgt. Als u eenmaal weet hoe u door de interface moet navigeren, leert u hoe u uw gegevens invoert, cellen opmaakt en andere basisfuncties.

De geavanceerde Excel-cursus laat u zien hoe gebruik formules en macro's om uw gegevens te analyseren. Je ontdekt ook hoe je opvallende grafieken kunt maken, terwijl speciale cursussen je helpen draaitabellen, VBA en bedrijfsanalyse onder de knie te krijgen. Deze vaardigheden moeten indruk maken op elke werkgever, en u krijgt certificaten van voltooiing om uw training te valideren.

Op dit moment is de hele bundel slechts $ 39 en je krijgt levenslange toegang op alle vijf cursussen. Het is dan ook geen wonder dat al meer dan 4000 mensen zich hebben aangemeld.

Druk op onderstaande knop om te profiteren van deze Microsoft Excel-aanbieding voordat deze verloopt.






Mobile World Congre 2019 ziet er enigzin onverwacht uit al een van de grootte evenementen in martphonetechnologie ind jaren.Vanaf maandag 25 februari in Barcelona zijn de media klaar voor een wervelwi...

Foto: Emily Prapuoleni / The Wall treet JournalOoit Google Map gebruikt om ergen naartoe te lopen en na een paar blokken te realieren dat u de verkeerde kant op bent gelopen? Je wandeling in de goede ...

Portaalartikelen