Deal: bespaar 98% op de Premium 2020-codebundel

Schrijver: Monica Porter
Datum Van Creatie: 22 Maart 2021
Updatedatum: 1 Juli- 2024
Anonim
Zo kun je zelf traden met Bitcoin
Video: Zo kun je zelf traden met Bitcoin

Inhoud


Als de resolutie voor je Nieuwjaar een is toekomst in codering, het is niet te vroeg om voorbereid te zijn. Dit is uw kans om de Premium 2020 Learn to Code-bundel te kopen voor slechts $ 45 en een voorsprong nemen.

Deze beginnersvriendelijke leerpakket heeft het allemaal. Je leert de basisprincipes van bijna een dozijn programmeertalen, van Java en Python naar AngularJS en HTML5. Sterke praktijkervaring in zoveel talen zal je helpen een Zwitsers zakmes met codeervaardigheden te worden.

Duik in bijna 150 uur codeerinhoud.

Maak je geen zorgen over het leren van een half uur hier en daar in elke taal; er zijn bijna 150 uur coderingsinhoud verpakt in deze leerkit en u krijgt levenslange toegang. Je kunt meer dan 1.400 leren om lessen te coderen en projecten helemaal opnieuw te ontwikkelen.

In slechts de eerste les leert u hoe u een blogtoepassing kunt coderen op combinatie van Express, MongoDB en Semantic UI. Nadat je een blog hebt gebouwd, word je uitgedaagd om een ​​Yelp-kloon te bouwen. Als je in databases wilt duiken, is er een les volledig gewijd aan het verbeteren van je MySQL-vaardigheden.


Persoonlijk is mijn favoriete les in de bundel Javascript: de rare delen begrijpen. Waarom? Omdat het laat zien hoe diep deze leerkit gaat. Als u wilt leren coderen, kunt u niet alleen de basisfuncties leren zonder het leren van de eigenaardigheden van elke taal. Je moet in staat zijn om de hik in de weg te overwinnen zonder angst.

Hoogtepunten 2020-codebundel leren:

  • The Full Stack Web Developer Bootcamp - $ 200 waarde
  • Leer Python programmeren in 150 stappen - $ 200 waarde
  • De Deep Learning Masterclass: afbeeldingen classificeren met Keras - $ 200 waarde
  • Leer flutter en dart: voltooi app-ontwikkelingsprojecten - $ 500 waarde
  • JavaScript: Inzicht in de rare delen - $ 200 waarde

De 2020 Learn to Code-bundel heeft een gecombineerde winkelwaarde van meer dan $ 2500. Door gebruik te maken van deze deal, bent u besparing 98% op retail en slechts $ 45 betalen.


Over 2.000 mensen hebben zich al ingeschreven. Doe mee terwijl je kunt via de onderstaande knop.

Is deze deal niet helemaal geschikt voor u? Ga naar de DEALS HUB om al onze beste deals te zien.





Het i geen geheim dat de Xiaomi Redmi Note-erie erg populair i op de Indiae martphonemarkt. De nieuwte telefoon in de line-up i giteren in de verkoop geweet en het bedrijf lijkt al geen voorraad meer ...

Tijden een perconferentie in New Delhi lanceerde Xiaomi de Redmi Note 7 in India - lecht een paar maanden nadat het de Redmi Note 6 Pro op de markt bracht. Het bedrijf lanceerde ook de Redmi Note 7 Pr...

Populair Op Het Terrein