Word een cybersuperheld voor minder dan $ 40 met deze ethische hackertraining

Schrijver: Louise Ward
Datum Van Creatie: 5 Februari 2021
Updatedatum: 3 Juli- 2024
Anonim
Programming / Coding / Hacking music vol.16 (CONNECTION LOST)
Video: Programming / Coding / Hacking music vol.16 (CONNECTION LOST)

Inhoud


Om een ​​hacker te stoppen, moet je denken als een hacker. Om te beginnen met denken als een hacker, pak je de Ethical Hacker-bundel van 2019.

Nu cybercriminaliteit een epidemie wordt, zoeken steeds meer bedrijven naar mensen die hun netwerkbeveiliging kunnen testen. Deze mensen staan ​​bekend als ethische hackers en zijn eigenlijk cybersuperhelden.

Training voor een carrière in cybersecurity kan een arm en een been kosten, maar nu kun je de Ethical Hacker-bundel van 2019 voor slechts $ 39 kopen. Deze enorme leerbibliotheek omvat 10 cursussen en meer dan 180 uur praktische lessen ethisch hacken.

Herken en voorkom cyberaanvallen voordat ze schade kunnen veroorzaken

Via meer dan 1200 lessen laat deze training je zien hoe je cyberaanvallen kunt herkennen en voorkomen voordat ze schade kunnen aanrichten. Je leert penetratietesten, onderzoek naar cybercriminaliteit, de aanvals- en verdedigingsmogelijkheden van Python en andere essentiële tools voor het hacken van white hat.


Bovendien helpt deze bundel u om te werken aan drie certificeringsexamens in de branche, zoals de CompTIA A +. Het zal enige toewijding vergen, maar het salaris van zes cijfers dat je zou kunnen verdienen met je nieuwe vaardigheden zal het zeker waard zijn.

De Ethical Hacker-bundel van 2019 in één oogopslag:

  • Ethische Hacker Training ($ 2.000 waarde)
  • Cyber ​​Threat Intelligence Analyst ($ 100 waarde)
  • Geavanceerde aanhoudende dreigingsanalist ($ 100 waarde)
  • Computer Hacker & Forensic Investigator Training ($ 100 waarde)
  • CompTIA A + Certificering Prep ($ 100 waarde)
  • CompTIA Security + Certificering Prep ($ 100 waarde)
  • CompTIA Network + Certificering Prep ($ 100 waarde)
  • Training beveiligingsanalist (waarde $ 100)
  • Ethical Hacker Bootcamp (waarde van $ 2.083)
  • Ethisch hacken met Python ($ 100 waarde)

De volledige bundel heeft een gecombineerde waarde van bijna $ 4.900, maar u kunt zich nu inschrijven voor slechts $ 39 in totaal. Gezien de Ethical Hacker Bootcamp- en Ethical Hacker-trainingscursussen hebben elk een winkelwaarde van meer dan $ 2.000, is dit een behoorlijk aanbod.


Druk op de onderstaande knop om het te bekijken.

Het AAPicks-team schrijft over dingen waarvan we denken dat u ze leuk zult vinden, en we kunnen een deel van de inkomsten zien van aankopen die zijn gedaan via gelieerde links. Ga naar de AAPICKS HUB om al onze beste aanbiedingen te zien.

Vind je deze deal leuk? Bekijk Vault, de beste manier om uw online gegevens te beveiligen voor slechts $ 9,99 per maand.





Er zijn heel wat deal gepot voor de viering van Amazon Prime Day dit jaar. Zoal elke hardcore hopper weet, zijn ommige deal beter dan andere. lezer zijn bijzonder goed in het uitzoeken van de bete dea...

Na maanden van geruchten en lekken kondigde Google eindelijk de Pixel 3a en 3a XL aan. Hoewel het gemakkelijk i om aan te nemen dat de twee Pixel 3a-telefoon zich tevig in het middenbereik bevinden, g...

Artikelen Voor Jou